Hjälpande hand!

Dessa två -Underbara Irene och Anders för att ni finns i mitt och Sebastians liv. Ni ger mig ett lugn i magen då jag vet att ni finns där om Sebastian är sjuk, behöver hämtas, ta honom till tandläkaren mm när inte jag kan pussla ihop min vardag. TACK för er kärlek. Love you❤️

Åsa

About Åsa

ÅSAS MODEBLOGG En riktig Fashionista från topp till tå, som älskar allt som staden New York har att erbjuda och vars största modeikon såklart är Sarah Jessica Parker. Jag kommer att blogga om dagliga händelser från vad som händer i vår butik och allt som rör dagens mode.
This entry was posted in Blandat. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>