Saknaden är stor!

Trots att det snart har gått 4 år så saknar jag min mamma så oerhört mkt. Går inte att beskriva i ord hur ont det gör att förlora en människa som funnit i hela ditt liv och som från ena dagen till den andra inte finns mer. Tiden läker inte sår❤️ Saknaden och smärtan finns kvar, ibland mer och ibland mindre. Idag gör sig saknaden påmind otroligt mkt❤️ Modevisningen i fredags…sånt gjorde du och jag alltid ihop mamma❤️ Vi planerade, skrattade, stressade, upplevde sånt ihop -Jag saknar dig vid min sida❤️Jag är oerhört stolt över att driva Boutique Diva vidare i samma anda som min älskade mamma byggde upp❤️

 

Åsa

About Åsa

ÅSAS MODEBLOGG En riktig Fashionista från topp till tå, som älskar allt som staden New York har att erbjuda och vars största modeikon såklart är Sarah Jessica Parker. Jag kommer att blogga om dagliga händelser från vad som händer i vår butik och allt som rör dagens mode.
This entry was posted in Blandat. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>