Tack gråa hårstrån!

8 v har gått sen jag sist va hos bästa frisören @carolinebernstrom Så lång tid har det aldrig gått men ikväll hände det fantastiska. Jag kan bara tacka min ålder som börjat ge mig gråa hårstrån som är det bästa som hänt mig då min utväxt inte blir lika synlig. De fina lockarna i mitt hår tackar jag underbara @carolinebernstrom för❤️ Hårklipparna.


Åsa

About Åsa

ÅSAS MODEBLOGG En riktig Fashionista från topp till tå, som älskar allt som staden New York har att erbjuda och vars största modeikon såklart är Sarah Jessica Parker. Jag kommer att blogga om dagliga händelser från vad som händer i vår butik och allt som rör dagens mode.
This entry was posted in Blandat. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>