IDAG -JIPPO!

Idag har vi öppet till kl 20.00 och erbjuder er 30% rabatt på hela sortimentet under hela dagen!

Från kl 17.00 bjuder vi på bubbel i glaset, snacks och vi har även Studio Karma hos oss som “dukar upp både ögongodis och ngt gott för smaklökarna. Vi har även en konsult från PXC underkläder som hjälper er att hitta rätt stl på er bh och erbjuder fina underkläder.

Välkomna till en bubblande dag hos Boutique Diva!

Åsa

About Åsa

ÅSAS MODEBLOGG En riktig Fashionista från topp till tå, som älskar allt som staden New York har att erbjuda och vars största modeikon såklart är Sarah Jessica Parker. Jag kommer att blogga om dagliga händelser från vad som händer i vår butik och allt som rör dagens mode.
This entry was posted in Blandat. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>