Julrea + Jippo!

JULREA + JIPPO= Vilken torsdag! Idag börjar vi med vår julrea 40% rabatt på vinterkollektionen + att vi har jippo ihop med Studio Karma kl 16-19. Vi bjuder på bubbel, vi har fantastiska erbjudanden, Gunilla från InWear finns hos oss, naprapat som ger tips o råd, konsult från PXC underkläder som hjälper dig hitta rätt stl mm… Välkomna till Boutique Diva idag❤️

 

Åsa

About Åsa

ÅSAS MODEBLOGG En riktig Fashionista från topp till tå, som älskar allt som staden New York har att erbjuda och vars största modeikon såklart är Sarah Jessica Parker. Jag kommer att blogga om dagliga händelser från vad som händer i vår butik och allt som rör dagens mode.
This entry was posted in Blandat. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>