Öppettider i Påsk!

Ni alla vet väl om att ni hittar mig som vanligt på Diva varje dag mellan kl 11-16. Efter det hämtar jag min prins på fritids och mina underbara tjejer tar hand om Diva till kl 18. Nu i påsk är min prins i Danmark och våra öppettider på Diva är:  
11-18 Skärtorsdag
12-15 Långfredag
11-15 Påskafton
Påskdagen och Annandag påsk är det stängt!

Åsa

About Åsa

ÅSAS MODEBLOGG En riktig Fashionista från topp till tå, som älskar allt som staden New York har att erbjuda och vars största modeikon såklart är Sarah Jessica Parker. Jag kommer att blogga om dagliga händelser från vad som händer i vår butik och allt som rör dagens mode.
This entry was posted in Blandat. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>