Mode hela veckan lång!

Följ med mig på en “modetripp” där jag varje dag lägger ut erbjudanden på det jag har på mig under dagen :-) I dag har jag valt denna fina klänning från Ilse J i färgerna rosa, blått och vitt och en jeansjacka från InWear. Just denna klänning och blåa jeansjacka får ni idag hela 30% rabatt på :-)

Åsa

About Åsa

ÅSAS MODEBLOGG En riktig Fashionista från topp till tå, som älskar allt som staden New York har att erbjuda och vars största modeikon såklart är Sarah Jessica Parker. Jag kommer att blogga om dagliga händelser från vad som händer i vår butik och allt som rör dagens mode.
This entry was posted in Blandat. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>