En ledig dag!

Vilken underbar ledig dag jag hade i söndags. Sovmorgon och en hel dag utan ngr planer eller aktiviteter inbokade. Jag ägde min dag och gick från solstolen till soffan. Skön dag! Men saknar min prins som är hos sin pappa på Jylland! Älskade Sebastian❤️

Åsa

About Åsa

ÅSAS MODEBLOGG En riktig Fashionista från topp till tå, som älskar allt som staden New York har att erbjuda och vars största modeikon såklart är Sarah Jessica Parker. Jag kommer att blogga om dagliga händelser från vad som händer i vår butik och allt som rör dagens mode.
This entry was posted in Blandat. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>