Tända ljus!

Känslan av att komma hem… Tända ljus i mitt “ute-spa” på baksidan, längta till ett dopp i bubbelpoolen efter middagen, ta på sig myskläder och sätta sig i soffan och titta på ett avsnitt av Younger.  En underbar känsla!  Älskar känslan av att komma hem till mitt hus!

Åsa

About Åsa

ÅSAS MODEBLOGG En riktig Fashionista från topp till tå, som älskar allt som staden New York har att erbjuda och vars största modeikon såklart är Sarah Jessica Parker. Jag kommer att blogga om dagliga händelser från vad som händer i vår butik och allt som rör dagens mode.
This entry was posted in Blandat. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>