Mys!

Först va planeringen att jag skulle vara barnfri denna onsdag och få göra ngt “eget” men plötsligt händer det och nu är det istället 4 små killar här hemma inkl övernattning! Finns det ngt bättre än att höra barnen skratta, vara lyckliga och leka ihop. Det är kärlek och en underbar vardag.

Åsa

About Åsa

ÅSAS MODEBLOGG En riktig Fashionista från topp till tå, som älskar allt som staden New York har att erbjuda och vars största modeikon såklart är Sarah Jessica Parker. Jag kommer att blogga om dagliga händelser från vad som händer i vår butik och allt som rör dagens mode.
This entry was posted in Blandat. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>