Förtur idag!

Vågar ni er ut i regnet? Idag får ni förtur på Tokdagarna som är i morgon och på lördag + att ni får 5% extra rabatt som gäller idag. Så välkomna att shoppa med hela 35% rabatt på hela sortimentet och med 55% rabatt i rea-hörnan. Missa inte detta idag hos Boutique Diva och uppge Vip i kassan.

Åsa

About Åsa

ÅSAS MODEBLOGG En riktig Fashionista från topp till tå, som älskar allt som staden New York har att erbjuda och vars största modeikon såklart är Sarah Jessica Parker. Jag kommer att blogga om dagliga händelser från vad som händer i vår butik och allt som rör dagens mode.
This entry was posted in Blandat. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>