Fira lite extra idag!

Oavsett om det är regn & mörka moln, sol & blå himmel så är det viktigt att ta vara på och njuta av dagarna. Men idag 22/11 finns det extra stor anledning till att fira. Så….hatten av och stort grattis till mig alla andra som heter Cecilia. Dagen till ära är det även tokdagar på Diva, idag och i morgon 30% rabatt på hela sortimentet. Sol i sinnet!

Åsa

About Åsa

ÅSAS MODEBLOGG En riktig Fashionista från topp till tå, som älskar allt som staden New York har att erbjuda och vars största modeikon såklart är Sarah Jessica Parker. Jag kommer att blogga om dagliga händelser från vad som händer i vår butik och allt som rör dagens mode.
This entry was posted in Blandat. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>