Dagens erbjudande -Black week!

Black week hos Boutique Diva med olika erbjudanden varje dag. Idag ger vi er hela 50% rabatt på gummistövlar och regnjackor från Ilse Jacobsen. Gäller på de storlekar, färger och modeller som finns hemma i butiken. Välkomna in idag!

Åsa

About Åsa

ÅSAS MODEBLOGG En riktig Fashionista från topp till tå, som älskar allt som staden New York har att erbjuda och vars största modeikon såklart är Sarah Jessica Parker. Jag kommer att blogga om dagliga händelser från vad som händer i vår butik och allt som rör dagens mode.
This entry was posted in Blandat. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>