Gummicentralen hjälper till!

Om du ingår i riskgruppen och behöver hjälp med att skifta hjul på bilen kommer vi den närmaste veckan erbjuda hämtning och lämning av din bil inom Norrtälje. Då behöver ni inte utsätta er för onödiga risker. Förvaringskunder prioriteras.

Hör av dig vid intresse på 0176-10371 eller info@gummicentralen.org

Åsa

About Åsa

ÅSAS MODEBLOGG En riktig Fashionista från topp till tå, som älskar allt som staden New York har att erbjuda och vars största modeikon såklart är Sarah Jessica Parker. Jag kommer att blogga om dagliga händelser från vad som händer i vår butik och allt som rör dagens mode.
This entry was posted in Blandat. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>