Invigning av sommarbutik!

Johanna och Ingela

I går kväll var jag inbjuden till invigningen av sommarbutiken i Kungsträdgården. Det va mingel mellan kl 17.00 – 20.00 där det bjöds på förföriska drycker med goda tilltugg. Butiken som är en Design Home Store med designstjärnor på möbler, kläder, accessoarer, smycken mm….kommer att ha öppet hela sommaren. Mina kära vänner Ingela och Johanna kommer att sälja sina smycken där -Plain Vanilla. Så ta med din sommarkänsla och besök denna härliga designbutik.

ÅsaPlain Vanilla

Malin Fjellström, hemkommen från Los Angeles var även hon i butiken och minglade glatt :-) Malin som ska lansera sin härliga och egna makeup-kollektion här i Sverige under augusti månad, kommer kunna köpas här i denna sommarbutik.

MalinÅsa och Malin

Åsa

About Åsa

ÅSAS MODEBLOGG En riktig Fashionista från topp till tå, som älskar allt som staden New York har att erbjuda och vars största modeikon såklart är Sarah Jessica Parker. Jag kommer att blogga om dagliga händelser från vad som händer i vår butik och allt som rör dagens mode.
This entry was posted in Accessoarer, Blandat, Events, Kläder, Smink, Smycken. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>