Sex in another city!!!

Här är tjusiga bilder från när Sex and The City gänget var i Tokyo på premiären av SATC 2. Som vanligt va de 4 kvinnorna, Sarah Jessica Parker, Kristin Davis, Kim Cattrall och Cynthia Nixon bländande vackra i sina fantastiska klänningar.

Men det va Kim Cattrall 53 år som stal hela showen med hennes nya bobb-frisyr. Så snyggt, men sen är ju hela hon så otroligt vacker, snygg och kvinnlig….inte kan man tro att denna kvinna är 53 år…. Men ålder i dagens läge är inte längre viktigt och har absolut ingen betydelse alls.


arti

Men min stora favorit SJP bar den absolut vackraste klänningen, som är från Vivenne Westwood kollektion. Men en skönhet klär ju i allt sägs det….och vem kan se att Sarah Jessica Parker är 45-är. Otroligt!!!

Förutom att hon bar den vackra klänningen så va hela hon klädd i engelsk stil….. Hennes clutch väska va ifrån hennes vän Alexander McQueen och skorna från Charlotte Olympia. Snygg outfit!!!


Go girls!!!!

Åsa

About Åsa

ÅSAS MODEBLOGG En riktig Fashionista från topp till tå, som älskar allt som staden New York har att erbjuda och vars största modeikon såklart är Sarah Jessica Parker. Jag kommer att blogga om dagliga händelser från vad som händer i vår butik och allt som rör dagens mode.
This entry was posted in Blandat, Kläder, Skor, Smycken, Styling. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>