Guess väskor!

I fredags hade vi ett mycket spännande möte med Jakob från märket Guess :-) Som ni säkert redan vet vid detta laget så älskar vi det märket, då vi är flitiga användare av bland annat deras mycket fina väskor. Vårt möte med Jakob slutade med att vi lade en order på deras väskor, som vi kommer att börja få in till vår butik under december månad. Så nu har vi blivit med Guess :-) Jippie…..både mamma och jag är sååå glada nu :-) Vi längtar nu till december månad….


Åsa

About Åsa

ÅSAS MODEBLOGG En riktig Fashionista från topp till tå, som älskar allt som staden New York har att erbjuda och vars största modeikon såklart är Sarah Jessica Parker. Jag kommer att blogga om dagliga händelser från vad som händer i vår butik och allt som rör dagens mode.
This entry was posted in Accessoarer, Annonser. Bookmark the permalink.

2 Responses to Guess väskor!

  1. Jakob says:

    Sikke en fantastisk sælger!!!

    Jakob

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>