Ett sorgset farväl!

mcqueen_7362066

Den 11 februari 2010 är en stor svart dag i modevärlden, då den älskade modeskaparen av alla Alexander McQueen hittades död i sin garderob i sitt hus i London. Endast 40 år gammal och en av världens mest omtalade och intressantaste designer tragiskt lämnade oss och många av världens största stjärnor sörjer nu honom djupt och mycket.

alexander-mcqueen-spring-summer-2008-collection

Alexander McQueen vann British Designer of the Year hela fyra gånger mellan åren 1996-2003. Han efterträdde rollen som huvuddesigner efter John Galliano för märket Givenchy år 1996. År 2000 köper han upp hela 51 % av företaget Gucci och tar då själv över rollen som Creative Director. Öppnar affärer i både London, Milano och New York. Samma år gifter han sig även med sin partner George Forsyth på en Yacht i Ibiza. 10 år efteråt är han död!!!

Victoria Beckham: Nu har modevärlden förlorat en av de riktigt stora. Han är en evig ikon. Han gjorde allt han rörde vid vackert och kommer att saknas desperat.

Sarah Jessica Parker: Det har aldrig tidigare funnits någon som honom och det kommer helt enkelt inte att finnas någon igen. Allt han gjorde var brilijant, hänförande och ståtligt och fick alla att tappa hakan av beundran. Han kommer att vara obeskrivligt saknad.


Åsa

About Åsa

ÅSAS MODEBLOGG En riktig Fashionista från topp till tå, som älskar allt som staden New York har att erbjuda och vars största modeikon såklart är Sarah Jessica Parker. Jag kommer att blogga om dagliga händelser från vad som händer i vår butik och allt som rör dagens mode.
This entry was posted in Blandat, Kläder, Modetrender. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>