Den man älskar!

Ellen Dempsey har allt: en våning i New York, en framgångsrik karriär som fotograf, och inte minst underbare maken Andy. Ellens äktenskap inte bara verkar perfekt, det är perfekt.

Men tre månader in i det lyckliga äktenskapet springer Ellen på Leo – första kärleken som bara försvann ur hennes liv efter ett bråk en nyårsnatt för sju år sedan. Leo, som helt utan förklaring lämnade henne hjärtekrossad och bitter.  En dag möts de hastigt på en regnig gata i New York och Ellen översköljs av minnen från deras passionerade, men problematiska förhållande.

Uppriven söker Ellen skydd från regnet och snart ringer mobilen. Det är Leo, och när de ses igen kommer han med ett erbjudande som hon inte kan motstå. Det ena leder till det andra. När Andy dessutom får ett jobberbjudande i en annan stad ställs Ellen inför sitt livs viktigaste val. Hon börjar ifrågasätta det liv som hon lever tillsammans med Andy. För om han är den stora kärleken, varför kan hon då inte glömma Leo?

Åsa

About Åsa

ÅSAS MODEBLOGG En riktig Fashionista från topp till tå, som älskar allt som staden New York har att erbjuda och vars största modeikon såklart är Sarah Jessica Parker. Jag kommer att blogga om dagliga händelser från vad som händer i vår butik och allt som rör dagens mode.
This entry was posted in Litteratur. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>