Inköp hos Set!

I går var vi i Stockholm hela dagen och gjorde inköp inför våren 2011. Vi hade 3 möten inbokade och det första mötet var på Set. Här kommer ett litet smakprov med detaljbilder på det som kommer att komma in till vår butik med början i november månad. Det var underbart kul att träffa söta och fräscha Lisa då hon har varit barnledig ett tag. Välkommen tillbaka kära du!!

Set

Set

Åsa

About Åsa

ÅSAS MODEBLOGG En riktig Fashionista från topp till tå, som älskar allt som staden New York har att erbjuda och vars största modeikon såklart är Sarah Jessica Parker. Jag kommer att blogga om dagliga händelser från vad som händer i vår butik och allt som rör dagens mode.
This entry was posted in Annonser, Kläder. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>