Caroline Bagge!!!

Vårt andra möte igår var hos vårt underbara svenska märke Twist and Tango. Vi träffade vår nya söta säljare Caroline Bagge som visade kollektionen som kommer att komma till våren dvs i januari. Vilken kollektion ;-) Helt underbara plagg i härliga färger och mönster. Riktiga must haves ;-) Sååå många och otroligt snygg klänningar, härliga sjalar, snygga korta små skinnboleros/jackor. Åh, nu längtar jag till våren 2011 ;-) Kollektionen är inspirerad av 3 starka kvinnor och som tydligt avspeglar sig i kläderna, dessa 3 kvinnor är Kim Wilde, Yoko Ono och Frida Kahlo.


Twist&Tango

Åsa

About Åsa

ÅSAS MODEBLOGG En riktig Fashionista från topp till tå, som älskar allt som staden New York har att erbjuda och vars största modeikon såklart är Sarah Jessica Parker. Jag kommer att blogga om dagliga händelser från vad som händer i vår butik och allt som rör dagens mode.
This entry was posted in Annonser, Blandat, Kläder. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>