Ögongodis nr 3!!!

Helena Christensen är en grymt snygg och sexig kvinna och självklart en supermodell.

I går kl 15 invigde hon världens längsta catwalk på Ströget i Köpenhamn. Catwalken var drygt 1.6 km lång och en rosa matta rullades ut från Nytorv till Rådhusplatsen, där Helena Christensen talade och startade upp hela den otroliga catwalken och för att sedan ge plats åt 220 modeller som visade mode från hela 500 skandinaviska märken.

Det va den franska trendbyrån Femmes Regionales som koordinerade showen och det krävdes närmare 100 makeupartister och frisörer för att få alla modeller snygga. Produktionsbolaget Stage 7 stod även för all teknik som behövdes som storbildskärmar, ljud- och ljussystem och scener.

I dag har Copenhagen Fashion Week vuxit till en av världens största modeveckor och den största i norra Europa med fyra olika mässor och en rad visningar runt om i stan.

Världens längsta catwalk besöktes av modejournalister från hela världen, inköpare och givetvis alla nyfikna. CNN sände direkt och intresset från internationell media har varit över all förväntan.

Helena Christensen var mycket nöjd med den 45 minuter långa rekordföreställningen.

Åsa

About Åsa

ÅSAS MODEBLOGG En riktig Fashionista från topp till tå, som älskar allt som staden New York har att erbjuda och vars största modeikon såklart är Sarah Jessica Parker. Jag kommer att blogga om dagliga händelser från vad som händer i vår butik och allt som rör dagens mode.
This entry was posted in Blandat, Events, Kläder, Modetrender, Skor, Styling. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>