Möte hos Desigual!!

I går åkte vi in till Stockholm för att ha 3 härliga möten :-) Vårt första möte var hos vårt spanska märke Desigual. Jösses vilken fin kollektion de hade!! Helt underbara kläder inför vår och sommaren :-)

Simon vår säljare bjöd på lunch då vi behövde krafter inför att kunna sålla bort de plagg som vi inte ville ha… och det var svårt då allt va såå fint. Men man kan ju inte ta allt. Vi åt underbart god sushi!!Åsa

About Åsa

ÅSAS MODEBLOGG En riktig Fashionista från topp till tå, som älskar allt som staden New York har att erbjuda och vars största modeikon såklart är Sarah Jessica Parker. Jag kommer att blogga om dagliga händelser från vad som händer i vår butik och allt som rör dagens mode.
This entry was posted in Blandat, Kläder. Bookmark the permalink.

One Response to Möte hos Desigual!!

  1. Ulrika says:

    Mmm!! Så mycket fint :) :)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>