Rützou -Nytt märke för 2011!

Vårt 2:a möte igår inne i Stockholm var hos Rützou, på Tystagatan -Östermalm. Ett nytt märke som vi har tagit in inför våren 2011. Superfina kläder med en enkelhet där detaljerna gör plaggen, som draperingar, blixtlås, öppen rygg mm. Ett mycket sofistikerat märke som andas lyx, kvinna och stilfullt på ett enkelt och elegant sätt.


Åsa

About Åsa

ÅSAS MODEBLOGG En riktig Fashionista från topp till tå, som älskar allt som staden New York har att erbjuda och vars största modeikon såklart är Sarah Jessica Parker. Jag kommer att blogga om dagliga händelser från vad som händer i vår butik och allt som rör dagens mode.
This entry was posted in Annonser, Kläder. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>