Lovely Linda!!!

1

I dag har söta, sunda, fräscha och otroligt snyggt tränade Linda provat ut sin outfit inför kvällens visning :-) Linda har en kropp som vi alla drömmer om…. Fast och fin och snygga långa tränade muskler -Linda är månadens queen när det gäller muskler på rätt sätt ;-) Så kläderna hon provar sitter ju såklart som gjutet på henne.

23456

Linda kommer att visa kläder från Boss Orange, Part Two, Ilse Jacobsen, Twist & Tango, stövletter från Apair, smycken och sjal från Plain Vanilla.

789

Åsa

About Åsa

ÅSAS MODEBLOGG En riktig Fashionista från topp till tå, som älskar allt som staden New York har att erbjuda och vars största modeikon såklart är Sarah Jessica Parker. Jag kommer att blogga om dagliga händelser från vad som händer i vår butik och allt som rör dagens mode.
This entry was posted in Accessoarer, Blandat, Kläder, Skor, Smycken, Styling. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>