2 mörka skönheter!!!

Vi har 2 modeller som jag inte har bloggat om, dock inte mindre viktiga för det, utan tvärtom de är superviktiga för hela modevisningen :-) Det är våra snygga mörka skönheter!! Isabelle, den mörka sensuella kvinnan med sina rena drag, lång, smal och ståtlig.

bella

Vi är även snygga Carin som har en kvinnlig flörtig utstrålning som får männen på fall genom sin mörka trånande blick ;-)

carin

Båda dessa kvinnor gör dundersuccé på catwalken genom att bara visa sig, med andra ord våra kläder på deras kroppar är en given vinst för oss alla :-) Ni får se mer vad Isabelle och Carin visar ikväll och för er som inte kommer till vårt jippo får njuta av bilderna i morgon.

Åsa

About Åsa

ÅSAS MODEBLOGG En riktig Fashionista från topp till tå, som älskar allt som staden New York har att erbjuda och vars största modeikon såklart är Sarah Jessica Parker. Jag kommer att blogga om dagliga händelser från vad som händer i vår butik och allt som rör dagens mode.
This entry was posted in Blandat, Kläder. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>