Förberedelser på hög nivå!!!

3

Tjejerna på Hårklipparna håller på för fullt för att göra alla våra 9 modeller snygga i håret inför kvällens modevisning. De kommer att bli såååå snygga då Lillevi, Anna, Caroline och Rebecca är otroligt duktiga på att göra snygga frisyrer :-)

4567

Åsa

About Åsa

ÅSAS MODEBLOGG En riktig Fashionista från topp till tå, som älskar allt som staden New York har att erbjuda och vars största modeikon såklart är Sarah Jessica Parker. Jag kommer att blogga om dagliga händelser från vad som händer i vår butik och allt som rör dagens mode.
This entry was posted in Styling. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>