En vacker Maria Agirman!!!

imgp5508_109375090

Maria är en underbart härlig, snygg och mycket trevlig tjej som har en otroligt härlig blogg där hon skriver om sitt yrke som hon är riktigt stor och otroligt professionell inom. Om ni vill ha bra tips på hur ni ska se snygga och vackra ut, så ska ni absolut gå in på Marias blogg och läsa hennes tips om skönhet och makeup.

Maria är en superduktig och känd person inom make-världen. Förutom att jobba som Makeup- and hair artist så har hon även gått utbildning för att även kunna jobba med mask. Egentligen går man under namnet Maskör då, men att jobba med mask är mycket svårare än vad man tror. Det krävs flera års erfarenhet för att kunna få kalla sig maskör enligt hennes åsikt.  Det som är svårast med mask är att allt skall se äkta ut! Ett sår får inte upptäckas som fake och en brännskada får inte heller se ut som en dit klistrad mall.

Här nedan kan ni läsa om ett suveränt bra tips som Maria bland annat har skrivit om i sin blogg:

Är du en person som bär runt puder i handväskan hela tiden och bättrar på din bas för att du ständigt inte slipper undan glansigheten som smyger sig fram emellanåt?

Då kanske detta är något för dig!

Oil blothing paper är en liten inlindad rulle som är perfekt att ha med sig i lilla partyväskan. Det är som ett uppsugnings papper som tar bort överflödigt fett, det som lägger sig som en glansig yta på ansiktet, mest runt T-zonen. Du lägger bara pappret och trycker lite lätt där du upplever dig själv vara glansig så suger den upp det du vill ha bort och lämnar sminket i snyggt skikt utan att förstöra. Oftast när man pudrar och pudrar så förändras basen och tillslut har man kakat på en massa puder så det ser stökigt och ojämnt ut istället.


Gör som en vana att gå in på Marias skönhetsblogg och få ännu mer glitter & Glamour i din vardag ;-) www.aggirre.blogg.se

Åsa

About Åsa

ÅSAS MODEBLOGG En riktig Fashionista från topp till tå, som älskar allt som staden New York har att erbjuda och vars största modeikon såklart är Sarah Jessica Parker. Jag kommer att blogga om dagliga händelser från vad som händer i vår butik och allt som rör dagens mode.
This entry was posted in Blandat, Smink. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>