Vårkänslor?

1

Inte det -Inga vårkänslor ännu? Nej, det känns långt borta nu med vårkläder -Jag håller med! Men vårkläderna kommer ju faktiskt in snart, nämligen i januari… :-) Härligt att få nya kläder med nya trender och ny inspiration, självklart så är ju dessa kläder anpassade efter säsongen så det är ju plagg som ni redan då kan börja använda.

2

Här får ni lite försmak på hur modebilden ser ut från InWear till nästa år -Njut!!

34
InWear

Åsa

About Åsa

ÅSAS MODEBLOGG En riktig Fashionista från topp till tå, som älskar allt som staden New York har att erbjuda och vars största modeikon såklart är Sarah Jessica Parker. Jag kommer att blogga om dagliga händelser från vad som händer i vår butik och allt som rör dagens mode.
This entry was posted in Kläder, Modetrender. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>