Limited edition!!!

frozen-diamond

Make up store har kommit ut med en sagolikt snygg limited edition som heter Sparkling Diamond som är en riktig must have för att gnistra ikapp med stjärnorna nu till vinterns alla festligheter. Dessa saker får din hy att  se ut som en skimrande diamant :-)

diamondeyedustlashespastkitet

Åsa

About Åsa

ÅSAS MODEBLOGG En riktig Fashionista från topp till tå, som älskar allt som staden New York har att erbjuda och vars största modeikon såklart är Sarah Jessica Parker. Jag kommer att blogga om dagliga händelser från vad som händer i vår butik och allt som rör dagens mode.
This entry was posted in Smink. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>