Vår look inför Blå Hallen!!

1

Igår va det onsdagen den 10:e november och vad hände då? Jo, årets modegala gick av stapeln :-) Jag och kära Linda som jobbar hos oss åkte in till Stadshuset i Stockholm för att avnjuta en helkväll och natt i Blå Hallen och Gyllene Salen -Fint, lyxigt och med 10 glamourpoäng av 10 möjliga :-)

2

Både jag och Linda hade ju självklart fixat till oss så snygga som det bara går ;-) Jag måste tacka Marika på Hår & Hudkällan för den fina ögonmake-up:en som hon lade på mig och även Anna på Hårklipparna som stylade mitt hår lockigt och fint :-)

34

Linda va kvällen till ära lik min stora idol och modeguru -Carrie Bradshaw, då Linda hade en så snygg kreaktion i sitt fint uppsatta hår.

567

Åsa

About Åsa

ÅSAS MODEBLOGG En riktig Fashionista från topp till tå, som älskar allt som staden New York har att erbjuda och vars största modeikon såklart är Sarah Jessica Parker. Jag kommer att blogga om dagliga händelser från vad som händer i vår butik och allt som rör dagens mode.
This entry was posted in Events, Styling. Bookmark the permalink.

2 Responses to Vår look inför Blå Hallen!!

 1. HelenaS says:

  Vilka pinglor!
  Ni var riktigt snygga och glamourösa, tycker jag. Hoppas ni hade en rolig kväll.

  kram

  • Åsa Åsa says:

   Hej Helena!!!
   Tack för dina fina ord om oss :-) Vi hade en underbar kväll i en otrolig pampig miljö…god mat, god dryck, trevliga människor -Ja hela kvällen va sprakande och riktigt bubblande härlig :-)
   Kram

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>