Fördrink i Gyllene salen!!!

3

Kvällen började med att alla samlades i Gyllene salen för att mingla över bubbel i våra glas. Vilka omgivningar -Här såg man verkligen inte långt ner i glasen utan tvärtom man tittade högt upp så att det va varning för nackspärr… Vilket rum, vilka väggar och vilket tak :-)

800px-Gyllene_salen_2009a

Gyllene salen är en påkostad 44 meter lång bankettsal en trappa upp i Stockholms stadshus, som fått sitt namn efter dess väggutsmyckningar i guldmosaik. Salen är även känd som lokal för dansen efter Nobelbanketten i stadshusets Blå hallen, och kan hyras för externa evenemang med upp till 700 sittande gäster, under strikta villkor och till en kostnad om för närvarande 52 000 kr. Hmmm…ja det är ju en hel del pengar…

21


Åsa

About Åsa

ÅSAS MODEBLOGG En riktig Fashionista från topp till tå, som älskar allt som staden New York har att erbjuda och vars största modeikon såklart är Sarah Jessica Parker. Jag kommer att blogga om dagliga händelser från vad som händer i vår butik och allt som rör dagens mode.
This entry was posted in Events. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>