Föreläsning på Berns!

1

I går kväll var jag på Berns inne i Stockholm där Sofi Fahrman hade en föreläsning om sin nya bok -Elsas värld. En bok om Stockholms modevärld. En fartfylld, spännande roman för alla som gillar att läsa om shopping, fest, kärlek, sex, inneställen och trender. Sofi Fahrman är journalist och basar över Aftonbladetbilagan Sofis mode, som är Sveriges största modetidning och portal. Efter succén med Elsas mode (2009) är hon nu tillbaka med den andra delen i trilogin om Elsa.

Sofi Fahrman

Signerat Sofi som kvällen kallades för gick av stapeln på Berns och det va en intim helkväll med succéförfattaren Sofi Fahrman. Där  Sveriges nya chic lit-drottning bjöd på drinkar, berättade om romanerna i Elsa-serien, avslöjade verkligheten bakom böckerna, och stylade trendiga party-outfits.

234

Under kvällen blev det även gllitter & glamour då Corinne & Friends va på plats och gjorde en cool håruppsättning med temat Holiday. Även personal från makemärket YSL va där och de lade en trendig make up med sotade ögon och knallröda läppar.Passande såhär inför alla julfester och nyår :-)

56

Så här snygg blev Sofi efter styling av hår och lagd make:

7

Fast det förstås hon är ju alltid snygg 30+ Sofi. Alltid rätt klädd och alltid de senaste Louboutinskorna. Hennes skor som hon hade på sig igår gjorde mig grön av avund… De allra allra senaste Louboutinskorna som nyss kommit ut. De är såååå grymt snygga!! Tomten jag vill ha!!! När jag va i New York nu sist så träffade jag faktiskt just Sofi där, som bor där sen flera år tillbaka…och som visade mig vägen till den ena Louboutinbutiken :-)

65ecddc17ba2332acl1


Det bjöds som sagt på goda drinkar som hette -Elsas big Apple. Ett mycket passande namn då Elsa är personen i boken och som bor i NYC, som även Sofi Fahrman gör sen några år tillbaka.

118910

Med oss hem fick vi en unik och välfylld goodiebag  fylld av Sofi-favoriter. Det va en riktigt fin goodibag fylld med bland annat en värmande filt som jag använde på väg hem till Norrtälje på natten :-) En påse fylld med godis, en svart mascara från YSL och ett knallrött läppstift även det från YSL. Jag älskar deras produkter. Hårprodukt från Redeken mm, det va massor av saker i goodiebagen -I like.

1213

Jag hade självklart även Sofis nya bok med mig hem -Ett signerat exemplar :-)

14

Efter detta va det dags att bege sig till nästa ställe…..nämligen Topshop där jag va inbjuden på Late Night Shopping med dryck, snacks, förmånliga erbjudanden, stylingtips mm…… Där jag införskaffade mig en varm pälsmössa :-)

En mycket trevlig kväll som började med bubbel på Berns Asitiska redan vid 18-tiden, Event med goda drinkar 1 trappa ner kl 19.00 och late night shopping med förfriskningar och snacks och sedan som avslutning sent i natt….Te & Mackor hemma hos vän …. innan man hamnade i sin egen säng här hemma, sent sent :-)

15

» Anmäl dig här


Åsa

About Åsa

ÅSAS MODEBLOGG En riktig Fashionista från topp till tå, som älskar allt som staden New York har att erbjuda och vars största modeikon såklart är Sarah Jessica Parker. Jag kommer att blogga om dagliga händelser från vad som händer i vår butik och allt som rör dagens mode.
This entry was posted in Blandat, Events, Litteratur. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>