Sofie Fahrmans triologi!

10

Jag har tidigare bloggat om Sofie Fahrman -Journalisten och modebloggerskan! Hon har skrivit 2 böcker som heter Elsas mode och Elsas värld och en tredje bok är att vänta. Dessa böcker är helt underbara att läsa, lättlästa och skrivna med en härlig humor och öppenhet.

11

Den första boken som heter Elsas mode handlar mycket om Stockholms utevärld och skildrar många igenkännande uteställen -Stor Aha-faktor ;-)

12

Den andra boken handlar mer om New York och dess värld….. Denna bok är en bibel för alla som älskar mode och gillar stora o dyra märken. Sofie Fahrman är själv en kvinna 30 + som gillar att klä sig i fina märken som Chanel, Louboutin, Prada mm och skriver  ingående om detta i sina böcker, om besök i de stora modehusen, modevisningar som är stängda för allmänheten, fester hos kända modeskapare mm…. Läs och njut!!


Åsa

About Åsa

ÅSAS MODEBLOGG En riktig Fashionista från topp till tå, som älskar allt som staden New York har att erbjuda och vars största modeikon såklart är Sarah Jessica Parker. Jag kommer att blogga om dagliga händelser från vad som händer i vår butik och allt som rör dagens mode.
This entry was posted in Blandat, Litteratur. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>