Box-träsket :-)

Jag har totalt vänt på dygnet den senaste tiden, har gått och lagt mig vid 1-2-tiden på nätterna och vems är felet -Jo denna box! Missade ni också den danska serien i 20 delar som visades på SVT? Jag gjorde det i alla fall och är nu fast i box-träsket :-) Men jösses va jag älskar boxar… Om ni inte har sett Brottet så kan jag verkligen rekommendera denna otroligt spännande serie och den är dansk. Jag har sagt det innan och jag säger det igen och det är nog inte sista gången -Danskarna äger!

1

Vem mördade Nanna Birk Larsen? Det är frågan som löper som en röd tråd genom den Emmy-nominerade TV-serien Brottet. En kriminalkommissarie arbetar sin sista dag på mordroteln, hon ska börja ett nytt kapitel i sitt liv. En helt vanlig familj går samtidigt i flyttplaner när föräldrarna plötsligt kastas in i värsta tänkbara mardröm. En toppolitiker är i full gång med sin valkampanj. Alla blir de del av samma historia när polisen kommer ett brott på spåret. En historia som kommer förändra deras liv totalt.

Jag säger bara en sak -Se denna :-)

Åsa

About Åsa

ÅSAS MODEBLOGG En riktig Fashionista från topp till tå, som älskar allt som staden New York har att erbjuda och vars största modeikon såklart är Sarah Jessica Parker. Jag kommer att blogga om dagliga händelser från vad som händer i vår butik och allt som rör dagens mode.
This entry was posted in Blandat. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>