Snabb förvandling….

Bild 2011-03-03 kl. 16.06 #2

Japp, dagens fina och sofistikerade look har nu helt plötsligt förvandlats till en svart mysdräkt och tjocka sockor på fötterna :-( Har precis kommit hem, läs 16.00 för att omedelbart bädda ner mig bland kuddhavet i sängen. Har fått en sådan feber och har grym värk i kroppen… Ändå har jag knaprat tabletter hela natten och dagen…. Men känner mig ändå tung och mör så jag lägger ner min tjusiga look för idag och klär ner mig till ledigare klädsel ;-) Det blir nog tyvärr godnatt för mig nu är jag rädd för :-( Nya friska tag i morgon bitti :-)

Bild 2011-03-03 kl. 16.07 #3

Jo, jag skulle rekommendera er alla en bra bok, ja för er som inte redan läst den då… Hypnotisören av Kepler…. Bilden är spegelvänd så därav lite svårt att tyda texten kanske :-) Att läsa böcker är underbart härligt och vilken skön avkoppling….fast nu blir det tyvärr inte det, då mina ögon är på tok för trötta…men det är ju som sagt en ny dag i morgon :-)

Åsa

About Åsa

ÅSAS MODEBLOGG En riktig Fashionista från topp till tå, som älskar allt som staden New York har att erbjuda och vars största modeikon såklart är Sarah Jessica Parker. Jag kommer att blogga om dagliga händelser från vad som händer i vår butik och allt som rör dagens mode.
This entry was posted in Litteratur. Bookmark the permalink.

4 Responses to Snabb förvandling….

 1. zaga grip says:

  Hej Åsa!
  Krya på dig! Du ser så bra ut oavsett om du är sjuk, trött eller……
  Många kramar
  /Zaga

  • Åsa Åsa says:

   Söta Zaga, du är för go….men då måste skenet bedra från kameran….känner mig inte så snygg ;-) Försöker sova här, men det går inte…Har inte kunnat sova på 2 nätter nu av febern som gör kroppen så orolig…. Frustrerande!! Kramar i massor till dig :-)

 2. Annette says:

  Tusen tack för i dag Åsa! Jag visste att jag skulle shoppa loss när jag kom in till er butik igen, och så blev det ju ;) Jag är så nöjd med allt jag fick med mig hem, tusen tack för smakråden! Och det var trevligt att prata med dig. Nu ser jag ännu mer fram emot vår USA-trip!

  Och så har jag tittat närmare på innehållet i min goodiebag, och det var verkligen en påse med godsaker!! Tack!! Jag måste ju prova de läckra sneaky foxen direkt i morgon tillsammans med klänningarna jag inte kunde motstå :D Men redan i kväll skall jag njuta av den läckra Guess-katalogen..!

  Krya på dig, hoppas du mår bättre i morgon!

  • Åsa Åsa says:

   Hej Annette -Ja det va sååå kul att se dig idag och underbart att få prata live med dig :-) Du va sååå snygg alla dina fina klänningar, tänkt va mycket fint du har nu att packa ner på USA-resan. Resan kommer att bli kanonbra :-)
   Åh, va kul att du gillade din goodiebag, ja det är lite smått och gott i den…
   Tack snälla du för de orden, jag hoppas verkligen att jag vaknar pigg och fräsch i morgon bitti :-) Hoppas måste man alltid göra!!
   Kramar till dig

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>