Vill också vara ute och leka….

2

Ja, bilden talar sitt eget språk…. Precis såhär ser min helg ut…. En helg som består av att ligga i sängen och läsa massor av nya modemagasin och läsa ut min bok, Hypnotisören av Kepler. Allt det roliga som va inplanerat som att gå på båtmässan, bortbjudna på middagar mm….är tyvärr inställt pga att jag är sååå förkyld och febrig…. Men men va är en bal på slottet, när man kan ligga i sängen och bli uppdaterad av att läsa om alla de nya modetrenderna.

Åsa

About Åsa

ÅSAS MODEBLOGG En riktig Fashionista från topp till tå, som älskar allt som staden New York har att erbjuda och vars största modeikon såklart är Sarah Jessica Parker. Jag kommer att blogga om dagliga händelser från vad som händer i vår butik och allt som rör dagens mode.
This entry was posted in Litteratur. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>