Nu släpper vi biljetterna!!!

8

Nu är det dags igen för ännu ett underbart sprudlande1 jippo hos oss i butiken.

Torsdagen den 24/3 kl 18.30 börjar kvällen med mingel där det bjuds på bubbel i glasen och en varsin underbar Cupcake.Cupcake

Den populära modekakan. Cupcake:en är beställd och bakas unikt för just detta jippo från Norrtäljes unika och fantastiska konditori -3 Praliner!

logo 

Vi har Hår & Hudkällan hos oss som ska prata om och demonstrera sitt nya underverk -TechniSpa maskinen.

Vi har även Gunnel Gehlert från kliniken Face itt som ska prata om och demonstrera en Restylanebehandling.

logotype

Vi från Boutique Diva visar sen en härligt inspirerande modevisning där våra modeller är klädda i den senaste trenden som gäller inför vår och sommar. Modellerna är stylade i hår och fått makeup lagd av Hår & Hudkällan.

Catwalk

Kvällen till ära har vi även flera olika representanter från våra märken hos oss i butiken som hjälper er att hitta det ni söker, då vi under kvällen erbjuder er förmånliga rabatter.

Så det är bara att passa på och shoppa loss :-) Ni kan även vinna fina vinster på er entré biljett!!!

Ni som får tillgång till vårt jippo är ni som är med i vårt kundregister och läser min blogg. Biljetterna är gratis för just er och hämtas personligen hos oss här i butiken. Skynda er då biljetterna tar slut fort då det är begränsat antal.

VÄLKOMNA!!


Åsa

About Åsa

ÅSAS MODEBLOGG En riktig Fashionista från topp till tå, som älskar allt som staden New York har att erbjuda och vars största modeikon såklart är Sarah Jessica Parker. Jag kommer att blogga om dagliga händelser från vad som händer i vår butik och allt som rör dagens mode.
This entry was posted in Events. Bookmark the permalink.

2 Responses to Nu släpper vi biljetterna!!!

  1. Elisabet says:

    KANON KUL att ni ordnar så bra.
    Kommer så klart :-) :-) :-)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>