Det franska modet!!

6

Jag har bloggat tidigare om den franska andan som jag har fallit pladaskt för och hur jag längtar till Paris, staden som osar romantik med sina vackra byggnader, språket, maten, musiken….ja allt i stort sett ;-)

7

Även i vår butik så osar det franskt…. Det går igen även på modebilden och nu är det större än någonsin… Det är ljuva färger som bland annat den vackra dimrosa färgen, det är tunna och skira material, spetsar, volanger och blommigt som gäller. Det ska vara skor som är feminina med sina klackar och med sina vackra detaljer, som tex som ni ser på bilden här nedan-En blomma.

89101112

Lev ut och bli mer fransk i ditt sätt att klä dig -Bli mer ohämmat passionerad ;-)

13

Åsa

About Åsa

ÅSAS MODEBLOGG En riktig Fashionista från topp till tå, som älskar allt som staden New York har att erbjuda och vars största modeikon såklart är Sarah Jessica Parker. Jag kommer att blogga om dagliga händelser från vad som händer i vår butik och allt som rör dagens mode.
This entry was posted in Accessoarer, Kläder, Modetrender, Skor. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>