Vårens modetrender!!!

I senaste numret av Roslagen Runt som kom ut idag så har jag skrivet en artikel om hur vårens mode ser ut och dess heta trender. Ni kan även läsa hela artikeln här. Det är bara att dubbelklicka på artikeln här nedan så får ni upp den i större format, lite mer lättläst :-) Trevlig läsning!!Vårens Mode 2011

 

Åsa

About Åsa

ÅSAS MODEBLOGG En riktig Fashionista från topp till tå, som älskar allt som staden New York har att erbjuda och vars största modeikon såklart är Sarah Jessica Parker. Jag kommer att blogga om dagliga händelser från vad som händer i vår butik och allt som rör dagens mode.
This entry was posted in Blandat, Modetrender. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>