Mer vilt än tamt!!

1

Igår blev våra 10 snygga modeller stylade i håret och snyggt make:ade av Hår och Hudkällan. Looken som jag hade beställt i håret va -Bondromantik, dvs lite “dagen efter”- look med lösa vilda lockar och någon liten uppsättning som tex en fläta.

2

Make:en skulle vara en riktig eyecatch när det gällde deras ögon med mycket färg och det blev det :-) Dom som jobbar på Hår & Hudkällan är sååå grymt duktiga när det gäller ALLT -Behandlingar, hår, make mm….

3

4

Visst blev tjejerna grymt snygga ;-)

56789Åsa

About Åsa

ÅSAS MODEBLOGG En riktig Fashionista från topp till tå, som älskar allt som staden New York har att erbjuda och vars största modeikon såklart är Sarah Jessica Parker. Jag kommer att blogga om dagliga händelser från vad som händer i vår butik och allt som rör dagens mode.
This entry was posted in Smink, Styling. Bookmark the permalink.

2 Responses to Mer vilt än tamt!!

  1. Elisabet says:

    SÅÅÅ SNYGGA … och Naturliga :-)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>