Face itt och Hår & Hudkällan!!

1

Kvällen till ära igår så hade vi Gunnel som driver kliniken Face itt som pratade om Restylane behandlingar och hon demonstrerade även en behandling på en kvinna som ville bli av med sin bekymmersrynka.

45

Då det va ca 100 kvinnor hos oss så va ju självklart intresset stort och många va intresserade av att få veta mer om Restylane då det är ett naturlig ämne, som vi redan har i kroppen, dvs det är fukt som man tillför huden -Den fukten som med åldern tyvärr försvinner och ger linjer och/eller rynkor. Naturligt är alltid bäst och vackrast!!!

23logotype

6

Vi hade även nöjet att ha Sandra och Sara hos oss från Hår och Hudkällan som pratade om den underbara TechniSpa maskinen som gör underverk för din kropp då den bland annat förebygger celluliter, stramar upp din hy, tonar muskler, gör din hy jämn och mjuk, rensar ut slaggprodukter mm….

8

Sandra demonstrerade även en benbehandling på Sara som ni ser på bild här nedan…..hmm…bruna fräscha ben ;-)

7techniLink

Åsa

About Åsa

ÅSAS MODEBLOGG En riktig Fashionista från topp till tå, som älskar allt som staden New York har att erbjuda och vars största modeikon såklart är Sarah Jessica Parker. Jag kommer att blogga om dagliga händelser från vad som händer i vår butik och allt som rör dagens mode.
This entry was posted in Blandat. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>