10 snygga kvinnor på catwalken!!!

1

Ja ibland är ord överflödiga och nu har jag hamnat i det läget…jag brukar inte tappa förmågan att skriva utan tvärtom har på tok för mycket att skriva om och har svårt för att fatta mig kort. Men här är det våra 10 snygga kvinnor som talar för sig själva när de visar upp snygga kläder från oss på Boutique Diva :-) Här får ni som inte fick tag på någon biljett till kvällen njuta av några smakprov på olika trendiga looks inför våren.

234567891011121314151617181920212223242526

Åsa

About Åsa

ÅSAS MODEBLOGG En riktig Fashionista från topp till tå, som älskar allt som staden New York har att erbjuda och vars största modeikon såklart är Sarah Jessica Parker. Jag kommer att blogga om dagliga händelser från vad som händer i vår butik och allt som rör dagens mode.
This entry was posted in Kläder, Smink, Smycken, Styling. Bookmark the permalink.

2 Responses to 10 snygga kvinnor på catwalken!!!

  1. Elisabet says:

    Alla är jätte snygga :-)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>