Dagen efter-look!!!

1

Idag behövde jag inte göra någonting med mitt hår, bara ruffsa omkring med fingrarna i håret, så fick det mer volym och lockarna spred sig som en gloria kring mitt huvud… Bra stylat hår med andra ord!!! Går man till frisören så blir det ordentligt gjort med värmespolar, tupering och hårspray -Sen är looken färdig för några dagar framåt :-) I like!!

2

Det fina linnet som jag har på  mig är från vårt danska märke Malou Sander -Så snyggt och kvinnligt!!

3Muus

Åsa

About Åsa

ÅSAS MODEBLOGG En riktig Fashionista från topp till tå, som älskar allt som staden New York har att erbjuda och vars största modeikon såklart är Sarah Jessica Parker. Jag kommer att blogga om dagliga händelser från vad som händer i vår butik och allt som rör dagens mode.
This entry was posted in Kläder, Styling. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>