Skydda dig snyggt!!

Jag har testat en ny foundation från Lancome och jag är imponerad :-) Den heter Teint Miracle och är en lätt täckande kräm som finns i massor av olika nyanser, själv har jag den som heter nr 2…. För det är superviktigt att ni inte har en foundation som är mörkare än er egen hud, helst så ska den vara lite ljusare. Vill man se rosig och brun ut så är det med rouget man skapar detta, absolut inte med underlaget. Det som är extra bra med denna foundation är att det även är solskyddsfaktor 15 och som är ett måste året om, ja på sommaren så har man ju det dubbla för att skydda sig extra mycket då solen är framme.

Åsa

About Åsa

ÅSAS MODEBLOGG En riktig Fashionista från topp till tå, som älskar allt som staden New York har att erbjuda och vars största modeikon såklart är Sarah Jessica Parker. Jag kommer att blogga om dagliga händelser från vad som händer i vår butik och allt som rör dagens mode.
This entry was posted in Smink. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>