Coffee table book!

För att fira att Mulberry fyller fyrtio år har de släppt en fotobok med bilder från de två senaste åren med märket. Boken finns att köpa i Mulberrys butik i Stockholm på Birger Jarlsgatan, på NK och efter den 16:e maj kan du köpa den i utvalda bokaffärer. En underbar bok att ha ligga framme till gästerna som kommer och kan roas med under drinken.

Åsa

About Åsa

ÅSAS MODEBLOGG En riktig Fashionista från topp till tå, som älskar allt som staden New York har att erbjuda och vars största modeikon såklart är Sarah Jessica Parker. Jag kommer att blogga om dagliga händelser från vad som händer i vår butik och allt som rör dagens mode.
This entry was posted in Litteratur. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>