Passa på -Förmånliga priser!!!

1-117

Jag har riktigt bra kontakter på Italienska hårvårds produkter och2 tänkte vara så snäll och generös mot er och dela med mig av detta till er. Jag får själv en leverans på måndag så fram tills dess kan ni shoppa loss av alla dessa underbart härliga produkter från märket Naturica.

28Alla produkter innehåller naturliga ingredienser som bland annat Proteiner, Volcanic water, soja mjölk, Vitamin E, vitamin B5, Ceramider, Olivolja, Ginseng med mera… Det är en riktig skönhetscocktail för ditt hår bombarderat med välgörande ingredienser.

Så hör av er till mig innan måndag morgon på asa@boutiquediva.se om ni vill lägga in en beställning. Passa på nu då de priser jag får är 50 % rabatt på mot vad de tar ute i salong!!

21Det finns 4 olika inriktningar till ditt hår och det är:

TORRT HÅR, FÄRGAT HÅR, VÄLDIGT TORRT HÅR och HÅR SOM TVÄTTAS OFTA. 22

Dessa 4 produkter får ni genom mig köpa för dessa specialpriser:

250 ml. shampoo 55 kr, 1L shampoo 130 kr.
250 ml. conditioner 40 kr. 1L conditioner 90 kr.

Sen finns det även två inriktningar till att köpa till:

26LOCKIGT HÅR

RAKT HÅR

Dessa produkter betalar ni endast:3

250ml shampoo 40kr. 1L shampoo 100kr.
Conditioner/intensive hårkur 100 kr.

Åsa

About Åsa

ÅSAS MODEBLOGG En riktig Fashionista från topp till tå, som älskar allt som staden New York har att erbjuda och vars största modeikon såklart är Sarah Jessica Parker. Jag kommer att blogga om dagliga händelser från vad som händer i vår butik och allt som rör dagens mode.
This entry was posted in Styling. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>