Carolin!

6

Denna söta tjej som ni ser på bilderna här är söta Caroline som jobbar på Frisk & Skön och hon är super duktig på att lägga snygg make och jag kan varmt rekommendera er att gå till henne om ni vill bli ännu snyggare ;-) Här ser ni hennes snygga ögonmake som går i guld.

7

Åsa

About Åsa

ÅSAS MODEBLOGG En riktig Fashionista från topp till tå, som älskar allt som staden New York har att erbjuda och vars största modeikon såklart är Sarah Jessica Parker. Jag kommer att blogga om dagliga händelser från vad som händer i vår butik och allt som rör dagens mode.
This entry was posted in Smink. Bookmark the permalink.

3 Responses to Carolin!

 1. Anna says:

  Men det är ju min “nageltjej”, vilket hon också är grymt bra på :)
  Åsa, snygg klänning i förra inlägget, riktigt läcker

  • Åsa Åsa says:

   Ja, jag har också haft Carolin några gånger då hon gjort mina naglar riktigt snygga :-) Hon är duktig!! Åh tack söta du Anna, ja visst är klänningen snygg. Kram

 2. Annette says:

  Carolin är så duktig! Hon är så lugn, så man tror att det tar lång tid, men är man proffsig så är man, i själva verket är hon nämligen supersnabb! Hon gör mina naglar och hon har snyggat till mig med bare minerals – hon är lika bra på båda delarna. Har testat flera olika nagelskulptörer, och hon är klart bäst!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>