Nästa vår och sommar….

1

……………ser vi ut såhär…. En helt fantastisk kollektion från Plain Vanilla som ser ut såhär…. Jösses sååå fina kläder säger jag som har sett hela kollektionen live :-) Nytt inför vår och sommaren är att Plain Vanilla även designar skor :-)

234567

Åsa

About Åsa

ÅSAS MODEBLOGG En riktig Fashionista från topp till tå, som älskar allt som staden New York har att erbjuda och vars största modeikon såklart är Sarah Jessica Parker. Jag kommer att blogga om dagliga händelser från vad som händer i vår butik och allt som rör dagens mode.
This entry was posted in Kläder, Skor, Smycken. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>