Svart tunika!

TasselTunic2

Detta plagg är ett riktigt måste nu till hösten och som kommer att komma från vårt underbara märke Plain Vanilla…. En svart tunika med fina spetsdetaljer och även alla smycken som ni ser på bilderna kommer även de att finnas i vår butik :-) Det fina örhänget och ringen som ni ser här både ovan och nedan i form av en fjäril.

PV_AW2011_TasselTunic3

Åsa

About Åsa

ÅSAS MODEBLOGG En riktig Fashionista från topp till tå, som älskar allt som staden New York har att erbjuda och vars största modeikon såklart är Sarah Jessica Parker. Jag kommer att blogga om dagliga händelser från vad som händer i vår butik och allt som rör dagens mode.
This entry was posted in Kläder, Smycken. Bookmark the permalink.

2 Responses to Svart tunika!

  1. Cia says:

    Jättesnygg. Kommer den i fler färger?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>